Additionele Dienstverlening

Leder interieur reconditioneren en langdurig beschermen  vanaf € 29-.

Een lederen interieur is mooi en geeft een luxueuze uitstraling. Naast mooi en luxueus is het lederen interieur ook het meest kwetsbare deel van de auto. Daarom vinden wij het belangrijk om dit gedeelte van de auto met zorg te behandelen

Er wordt eerst een reinigende pH neutrale balsem aangebracht. Nadat het leder is gereinigd wordt het voedende verzorgings-product aangebracht. Het verzorgende deel van de behandeling gaat veroudering tegen en zorgt ervoor dat het leder kan blijven ademen. Dit ademen zorgt ervoor dat het leder soepel blijft en dat het risico van latere uitdroging en de daarbij behorende scheurtjes worden uitgesloten.

Stoffen interieur reconditioneren en langdurig beschermen  vanaf € 69-.

Ancar heeft een exclusief vlek werende formule om stoffen te behandelen. Dit product heeft een isolerende werking en omhult iedere vezel van het stoffen interieur. Op deze manier creëert dit product actief een vuil- en vocht afstotende laag waarmee het ontstaan van vlekken vertraagd wordt. Wordt er per ongeluk wat gemorst in uw auto dan wordt de impact verkleind, de formule geeft een spectaculair resultaat.

Naast de bescherming van vuil beschermt deze formule ook tegen het vaal worden van het interieur. De bescherming blijft meerdere jaren actief maar ervaart u een afname van de werking dan kan de behandeling worden herhaald.

Cabriolet daken impregneren en langdurig beschermen  vanaf € 49-.

Voor cabrioletdaken geldt hetzelfde als de stoffen en tapijten. Ancar heeft dezelfde exclusief, vlek werende formule om toe te passen op cabrioletdaken. Door de vezel omhullende werking is ook uw cabriolet dak optimaal beschermt. Niets is vervelender dan een cabriolet dak dat boomhars of vogeluitwerpselen te verduren krijgt. Door de bescherming wordt de impact van deze vervuiling geminimaliseerd. Het is wel belangrijk om dit vuil te verwijderen en laat het geen maanden zitten.

Ancar staat voor u klaar om deze vervuiling te verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid boomhars of vogeluitwerpselen is het een behandeling waar u op kunt wachten. Wij hebben liever dat u even bij ons langskomt zodat wij het vuil kunnen verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Geurbehandeling  vanaf € 49-.

Wij maken gebruik van de ozon behandeling. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel. Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst grondig wordt gereinigd om de bron van de geur te verwijderen.

Ozon behandeling duurt ongeveer een halve dag

Motorruimte reinigen  vanaf € 29-.

Voor de echte auto liefhebber is het een dooddoener wanneer na het openen van de motorkap een vieze motorruimte te voorschijn komt. Dit is uiteraard onnodig want het is niet duur om het motorblok en de motorruimte van uw auto van tijd tot tijd professioneel te laten reinigen.

Wij kunnen het motorblok en de motorruimte van uw auto professioneel voor u schoonmaken. Omdat er in de motorruimte van moderne auto’s steeds meer gevoelige elektronische schakelingen en op hoge spanning werkende onderdelen zitten is het schoonmaken van de motorruimte een karwei dat met de nodige zorgvuldigheid dient te gebeuren. Wij zijn u hier graag mee van dienst.

Na een uitgebreide schoonmaak van het motorblok zal deze er weer als nieuw uitzien. Ook bij een eventuele verkoop van uw auto zal dit een betere indruk wekken dan wanneer er zich allerlei olie- en vuil sporen in uw motorruimte bevinden. Het loont dus de moeite dit van tijd tot tijd bij te houden en uw motorblok en motorruimte te reinigen.

Koplamp revisie  vanaf € 39-.

Doffe koplampen? Wij behandelen de koplampen zodat deze er weer als nieuw uitzien. Door gebruik te maken van specifieke middelen verwijderen we dofheid en herstellen we de originele kleur.

Haren van huisdieren verwijderen  vanaf € 39-.

De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen. Door gebruik te maken van speciale borstel en luchtgereedschap verwijderen de haren van huisdieren. Dit kan een tijdrovende opdracht zijn maar met geduld en toewijding verwijderen wij elk haartje!

Reclame belettering en stickers verwijderen  prijs op locatie ivm sticker

Het verwijderen van stickers is een lastige klus. De kans op schade is erg groot. Wij kunnen op verschillende manieren stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.

Verwijderen schade door verfspetters   prijs op locatie

Het kan onverhoopt gebeuren dat uw auto geparkeerd staat op een plek waar geschilderd wordt. Door de wind kunnen fijne verfspetters op de lak van uw auto terecht komen.

Vliegroest verwijderen  vanaf € 29-.

Wanneer uw auto geparkeerd staat aan een treinspoor of naast een bouwplaats waar metaal bewerkt wordt dan kan het gebeuren dat dit slijpsel op uw auto terecht komt. Dit slijpsel hecht zich op uw autolak en kan gaan roesten. Deze roestdeeltjes vreten zich zodanig in uw lak en kunnen permanente schade veroorzaken. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

 Hoe herkent u deze vliegroest? Kleine roestkleurige vlekje welke met de hand voelbaar zijn als de auto gewassen is.

Boomhars verwijderen  vanaf € 29-.

Wanneer uw auto geparkeerd staat onder een boom dan kan er boomhars op uw auto terecht komen. Deze hars vreet zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

Teerschade verwijderen vanaf € 29-.

Als u langs of op een net geasfalteerde weg rijdt dan kan het gebeuren dat er teerdelen op uw auto terecht komen. Deze teerdelen kunnen wij verwijderen zodat de lak van de auto weer hersteld is.