Aircoservice

Aircoservice van Ancar houdt uw auto koel vanaf € 49,-

Ancar onderhoudt graag uw airco. Wij zijn uitgerust met de nieuwste diagnose-apparaten. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:
– Legen systeem
– Vacumeren
– Lektest
– Druktest
– Diagnose stellen
– Hervullen met koudemiddel

Wij houden uw auto koel

Uw afspraak voor het onderhouden of repareren van uw airco is zo geregeld. Bel snel voor een afspraak, of vul het contactformulier op onze website in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voorkom geurtjes en defecten

Voorkom geurtjes

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditionning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditionning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt!
Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Image