Autolakbescherming

Breng de lak van uw auto weer terug in topconditie met de Autolakbescherming van Ancar!

Autolakbescherming Rotterdam

Staat u in het weekend de auto te wassen, en gaat u daarna met een wax aan de slag? Veel autoliefhebbers kennen ondertussen de voordelen van microfiber doeken en hebben door schade en schande geleerd welke ingrepen juist voor méér krassen en een doffe lak zorgen. Wordt het tijd voor langdurige autolakbescherming voor uw auto? Kies voor een autolak die langdurig glanst, bestand is tegen krassen en jarenlang onderhoudsvriendelijk blijft. Dat is mogelijk met de autolakbescherming opties van Ancar in Rotterdam. Op deze pagina geven we een overzicht van de mogelijkheden, de voordelen en nadelen van iedere optie, en we leggen uit waarom autolakbescherming in Rotterdam u kosten kan besparen.

Direct een afspraak maken voor autolakbescherming in Rotterdam?
Neem contact op met Ancar Cleaning, dé specialist voor professionele autoreiniging.

Hoe werkt autolakbescherming?

Een honderd procent gladde autolak bestaat niet, op microscopisch niveau zal de beste lak op een gebergte lijken. Met een coating wordt er een dun laagje aangebracht over de originele lak die zeer glad en egaal is. Dit betekent in de praktijk dat vuil en water zich minder goed kan hechten. Hier zijn vijf voordelen van autolakbescherming:

  1. De lak wordt waterafstotend (hydrofobisch).
  2. De lak wordt vuilafstotend.
  3. De lak wordt ‘zelfreinigend’.
  4. De lak is bestand tegen de wasstraat.
  5. De lak heeft een diepere glans.

Autowassen in het weekend wordt nagenoeg overbodig met een goede oppervlakte coating, een flinke regenbui spoelt het vuil al van de auto. Veel automobilisten vertrouwen de wasstraat niet. Hoewel we bij Ancar ook liever handmatig de auto wassen willen we aangeven dat goede autolakbescherming de auto ook ‘carwash proof’ kan maken. Daarbij hoeft u niet langer voor het duurste programma te kiezen want een eenvoudige reiniging is al voldoende. Dat wordt bedoeld met ‘zelfreinigend’; slechts met water kunt u de auto perfect schoon houden. Daarmee is autolakbescherming ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Welke soorten autolakbescherming zijn er mogelijk?

Bij Ancar Cleaning in Rotterdam leveren we maatwerk. Bij behandelingen bieden we de keuze tussen goed en nóg beter. Iedere behandeling zorgt voor een mooiere glans wat ook weer de kleurdiepte van de autolak verbetert. De luxere opties bieden naast nog meer glans vooral ook meer bescherming van de autolak. Hier zijn de opties die we bieden:

  • Wax behandeling legt een dunne laag was over de bestaande lak om de glans van de originele autolak te verhogen. Aanslag wordt enigszins verminderd omdat de oppervlakte gladder wordt, de bescherming tegen krassen is beperkt omdat wax relatief zacht blijft. De levensduur is enkele maanden.
  • Teflon behandeling heeft een iets minder diepe glans in vergelijking met een waslaag, daar staat tegenover dat het zelfreinigend vermogen en de krasbestendigheid beter is. De laag is dikker en harder, deze technologie is bekend van de anti-aanbak pannen. Een Teflon behandeling blijft ongeveer een jaar zitten.
  • Glass behandeling heeft een dikkere laag met een hogere dichtheid. Dit zorgt voor een meer egaal oppervlak waardoor het zelfreinigend vermogen zeer goed is. De krasbestendigheid is ook beter met een glans die op het niveau is van teflon. Deze coating blijft drie jaar zitten.
  • Keramische behandeling is met afstand de beste op alle vlakken. De glans is (letterlijk) oogverblindend mooi om te zien, het zelfreinigende vermogen is ongeëvenaard en de krasbestendigheid ligt enorm hoog. Dankzij nanotechnologie is het oppervlak zo vlak als mogelijk is. Met wel vijf jaar resultaat is de kans groot dat de volgende eigenaar van de auto er nog van zal genieten.

Meer informatie over de mogelijkheden of tarieven van autolakbescherming in Rotterdam? Neem direct contact op met Ancar Cleaning.

Voordelig onderhoud van de autolak

Voor welke behandeling u ook kiest, zelf aan de slag gaan met een doek en een middel voor consumenten is goedkoper. Tenminste, in eerste instantie. Producten die u in de winkel kunt kopen zijn doorgaans minder sterk als industriële producten die de specialisten van Ancar Cleaning gebruiken. Dat is maar goed ook, want sommige producten kunnen bij onvakkundig gebruik flinke schade aanrichten. De kosten die u in eerste instantie bespaart vertalen zich in verloren uren achteraf, want na een professionele behandeling blijft de coating langer intact. Beseft u zich wel dat iedere keer dat autolakbescherming wordt aangebracht er weer een risico bestaat dat de lak beschadigd wordt. Als u kijkt naar prijs / kwaliteit verhouding dan gaat er niets boven keramische coating. Niet alleen wordt de lak beschermd tegen water en krasjes, de glans is prachtig en de levensduur ongeëvenaard. Met 5+ jaar een onderhoudsarme lak bespaart u op termijn tijd én geld.

Beste autolakbescherming in Rotterdam

Ancar cleaning staat al jaren bekend als dé bestemming voor automobilisten met een passie voor auto’s en rijden. We kunnen uw auto van binnen en buiten, van boven tot onder intensief reinigen en beschermen tegen externe invloeden zoals regen, hagel, zand en UV-straling. Onze specialisten kunnen adviseren in de beste behandeling voor uw auto, neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Copyright by Ancar