Bedrijfswagen reinigen Rotterdam

Lees alles over de reiniging van het exterieur en interieur door onze specialisten, of vraag direct een offerte aan.

Bedrijfswagen reinigen bij Ancar Cleaning Rotterdam

Er rijden steeds meer bedrijfswagens rond in Nederland. Van ZZP’ers met een eigen auto tot aan grote bedrijven met voertuigen in alle soorten en maten. Werknemers en ondernemers leggen enorme afstanden af over de openbare weg. Daarom worden zakelijke auto’s voorzien van stickers met logo en bedrijfsinformatie. Je wilt dan uiteraard niet dat het logo onzichtbaar is door een flinke laag vuil. Het is ook geen goed idee om jouw werknemers in een smerige auto de baan op te sturen. Dat ziet er niet representatief uit en het kan zelfs de verkeersveiligheid in het geding brengen. Kies voor een efficiënte én betaalbare oplossing; laat bedrijfswagens reinigen in Rotterdam door Ancar Cleaning.

Reiniging exterieur

Een bedrijfsauto is niet alleen een functioneel voertuig, het is een rijdend visitekaartje. In plaats van de werknemers even door de wasstraat te laten rijden is het een beter idee om bedrijfswagens reinigen in Rotterdam over te laten aan de specialisten van Ancar Cleaning. Onder de werkzaamheden aan het exterieur vallen onder andere:

  • Wassen inclusief onderzijde.
  • Reinigen van banden en velgen.
  • Ontvetten van ruiten.
  • Handmatig drogen met microvezeldoek.

Naast een representatief uiterlijk zal een schone bedrijfswagen minder snel roesten of andere gebreken vertonen. Ook het zicht bij mist of neerslag zal toenemen wat veilig rijden kan bevorderen.

Reinigen interieur

Bedrijfsauto’s maken veel kilometers, niet alle bestuurders springen even netjes om met hun wagen. Vertegenwoordigers die ‘wonen’ in de auto of werklieden die met vieze kleding in de bus stappen, we hebben het allemaal meegemaakt. Naast uitstraling is er ook het hygiëne aspect. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het personeel thuis moet blijven door een ziekte die ze in de auto hebben opgelopen. Enkele werkzaamheden aan het interieur zijn:

  • Stofzuigen van bekleding.
  • Stofvrij maken van dashboard en deurpanelen.
  • Legen van asbakken en andere opberg compartimenten.
  • Reinigen en vetvrij maken van de ruiten.

Een schoon interieur verhoogt de veiligheid en gezondheid van de bestuurder en passagiers. Informeer naar de tarieven bij Ancar Cleaning.

Bedrijfswagen reinigen in Rotterdam

Ancar Cleaning is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij hebben een passie voor auto’s en zien graag dat iedere auto in deze regio er verzorgd uitziet. Onze zakelijke klanten kunnen hun wagenpark zonder zorgen toevertrouwen aan ons ervaren team specialisten die ervoor zorgen dat alle bedrijfswagens er picobello uitzien. Handmatig schoonmaken zorgt ervoor dat de lak en diverse onderdelen minder snel slijten en dat het resultaat optimaal is voor zowel het oog als de gezondheid. Daarbij werken we met industrie standaard professionele middelen die uitgebreid getest zijn op effectiviteit en duurzaamheid.

Copyright by Ancar