COVID-19 Bedrijfswagen Reinigen

Persoonlijk advies over bedrijfswagen van buiten én binnen schoonmaken? Neem contact op met onze specialisten!

COVID-19 bedrijfswagen reinigen bij Ancar Rotterdam

Het is nu belangrijker dan ooit om een bedrijfswagen te reinigen volgens een standaardprotocol. COVID-19 heeft geen plaats op de werkvloer en al zeker niet in het wagenpark van bedrijven. Waar je als ondernemer rekening mee moet houden én hoe Ancar Cleaning jouw bedrijfswagen kan reinigen in Rotterdam leggen we uit op deze pagina.

Persoonlijk advies over bedrijfswagen van buiten én binnen schoonmaken? Neem contact op met onze specialisten, we helpen je graag verder.

Verspreiding van virussen bij zakelijk vervoer

De ene helft van Nederland klaagt dat ze vanuit huis moeten werken terwijl de andere helft juist klaagt dat ze met ‘onbetrouwbare’ collega’s hun werkruimte of auto moeten delen. Wat je ook mag denken van het COVID-19 virus of van de Corona maatregelen in het algemeen; rijden in een schone auto, bestelbus of vrachtwagen hoort vanzelfsprekend te zijn. Een gezond werkklimaat beperkt zich niet tot een kantoor of werkplaats, dit geldt natuurlijk ook voor voertuigen waar meerdere personen in ‘opgesloten’ worden. Bij Ancar Cleaning zien we één gouden randje aan de pandemie; er is meer aandacht voor schoon en veilig zakelijk vervoer.

Schoonmaken is niet altijd zichtbaar

Bij Ancar Cleaning maken we auto’s schoon van buiten en binnen. Niet alleen voor die glanzende lak zonder krassen maar ook zeker vanwege de hygiëne. Naast virussen zoals het Coronavirus zijn er ook bacteriën die zich voor een langere periode kunnen nestelen in het interieur. Met name delen die veel worden aangeraakt zoals handgrepen, het stuur en knoppen op het dashboard raken snel vervuild. Daarnaast kunnen er zich fijnstoffen in de lucht bevinden. Virussen zijn zeker niet het enige gevaar, bacteriën kunnen ook voor allerlei problemen zorgen.

Hoe werkt een bedrijfswagen reinigen tegen COVID-19?

Omdat er meer NIET bekend is over het Coronavirus dan we momenteel WEL weten kunnen we niet onomstotelijk vaststellen welke maatregelen effectief zijn. We kunnen ons wel baseren op ervaringen met andere virussen en bacteriën. Zo kennen we de reinigende eigenschappen van stoom en alcohol. Dit zijn twee effectieve desinfectanten die helaas ook auto’s flink kunnen beschadigen wanneer ze op onjuiste wijze gebruikt worden. Ancar Cleaning past diverse technieken toe die auto’s effectief en grondig reinigen, op basis van standaard processen voor een berekenbaar resultaat.

Bedrijfswagen reinigen in Rotterdam

Ancar Cleaning is dé specialist in regio Rotterdam als het gaat om intensieve reiniging en verzorging van premium particuliere auto’s, taxivervoer en andere vormen van zakelijk transport. Daarbij letten we niet alleen op uiterlijk vertoon maar houden we ook rekening met hygiëne. Ons team bestaat uit specialisten in reiniging, niet uit virologen. Dit betekent dat we nooit kunnen garanderen dat een bedrijfswagen 100% vrij zal zijn van bacteriën of virussen. Bij het openen van de portier wordt de verzegeling immers doorbroken. We zorgen er wél voor dat zakelijke bestuurders veilig, verantwoord en schoon kunnen rijden, ook in deze periode.

Meer weten hoe Ancar Cleaning omgaat met COVID-19? We leggen het graag uit!

Copyright by Ancar