Wagenpark Reinigen

Zorg voor een professionele uitstraling op de weg en kies voor Wagenpark Reiniging van Ancar.

Professioneel Wagenpark reinigen bij Ancar Cleaning

In de ideale situatie zien alle auto’s van het wagenpark er exact hetzelfde uit. Strak in de lak, blinkend schoon van buiten én binnen zonder een krasje of vlekje. De realiteit is helaas niet zo rooskleurig, veel bedrijfswagens worden uitgeleefd door werknemers die meer bezig zijn met het behalen van hun targets dan met de wasstraat. Dat is ook wel begrijpelijk, een compleet wagenpark reinigen kost nou eenmaal veel tijd en energie. Ancar Cleaning neemt graag de zorgen over van bedrijven die meerdere auto’s beheren. Op deze pagina geven we een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Snel een offerte ontvangen voor het wagenpark reinigen? Neem contact op met Ancar Cleaning voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Schone bedrijfswagen in Rotterdam

Het is mogelijk om werknemers die met een bedrijfsauto op pad zijn ook even langs de wasstraat te rijden. Er moet dan gewerkt worden met een waspas of bonnetjes die achteraf gedeclareerd worden. Naast het administratieve proces belast je hier werknemers mee die eigenlijk wel beter ingezet kunnen worden. Dit staat nog los van het verschil in kwaliteit van reiniging en de nodige interieurverzorging. Wie gaat de stoelen stofzuigen en de ramen ontvetten? Je kunt ook niet verwachten dat het personeel in het weekend met een microfiber doekje de lak glanzend poetst. Het gevolg is vieze auto’s van binnen en buiten, of een mooie bedrijfswagen vol krassen. Dit komt het bedrijfsimago uiteraard ook niet ten goede.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsauto’s laten reinigen?

  • Het wagenpark ziet er altijd representatief uit.
  • Alle bedrijfsauto’s binnen het wagenpark worden op uniforme wijze gereinigd.
  • We verzorgen niet alleen de buitenzijde maar ook het interieur.
  • Ancar Cleaning werkt met industrie standaard professionele schoonmaakmiddelen.
  • Minder downtime van bedrijfswagens die direct inzetbaar zijn.
  • De administratie verloopt eenvoudig via één aannemer.
  • Speciale wensen? Laat het gerust weten en we zorgen voor een passende oplossing.

Wat is er mogelijk bij Ancar Cleaning in Rotterdam?

Wij leveren onze diensten aan een breed scala opdrachtgevers. We kunnen aan vrijwel alle wensen voldoen. Naast standaard wassen kunnen we het interieur reinigen, met stoom of zelfs volledige ontsmetting van de auto. Het is mogelijk om standaard intervallen af te spreken of op basis van indicatie. Zo kan een auto die vervuild is snel gereinigd worden.

Specifieke wensen? We denken graag met onze klanten mee. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een schone auto is een veilige auto

Wanneer een auto niet netjes wordt onderhouden kan dit risico’s met zich meebrengen. Dit geldt niet alleen voor technische zaken, een vieze auto kan ook gevaar opleveren. Denk aan ruiten die niet zuiver zijn waardoor het zicht wordt belemmerd, of bacteriën en virussen op de bekleding die overgedragen worden op collega’s. Ook bij transport van delicate producten is het van belang dat auto’s goed gereinigd worden.

Copyright by Ancar