Keramische coating

Breng de lak van uw auto weer terug in topconditie met de Keramische coating van Ancar!

Keramische coating Rotterdam

Er zijn verschillende manieren om de lak van een auto mooi te laten glanzen én te beschermen tegen alle weersomstandigheden. De meest populaire vormen van auto behandeling zijn wax, teflon, glass en keramische coating. Met name de laatste optie is de laatste jaren in opmars vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden voordat u besluit om een keramische coating uit te laten voeren.

Direct een afspraak maken voor Keramische coating in Rotterdam?
Neem contact op met Ancar Cleaning, dé specialist voor professionele autoreiniging.

Autolak bescherming

Strak in de lak, dat is het eerste waar mensen naar kijken tijdens het bewonderen van een auto. Kleine krasjes of steenslag is in de dagelijkse praktijk niet te voorkomen, het kan gelukkig in veel gevallen wel hersteld worden. Standaard autolak is redelijk goed bestand tegen slijtage maar het kan altijd beter. Daarom zijn er verschillende ‘aftermarket’ behandelingen mogelijk die Ancar kan aanbrengen op uw auto. Drie methoden van behandeling zijn:

  • Wax behandelen wat enkele maanden een mooie, onderhoudsvrije lak oplevert.
  • Teflon behandelen voor een jaar lang strakke lak met krasbestendige coating.
  • Glass behandelen gaat wel drie jaar mee en is naast glanzend ook krasbestendig.
  • Keramisch behandelen blijft voor vijf jaar zitten, het is krasbestendig met zelfreinigende eigenschappen.

De keramische coating in Rotterdam door Ancar is de laatste tijd sterk in populariteit gestegen, mede door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Voor een scherp tarief rijdt u jarenlang in een prachtig glanzende auto met minimaal onderhoud.

Waarom kiezen voor keramische coating?

Keramische coating in Rotterdam

Ancar is dé bestemming voor autoliefhebbers die niet alleen hun glanzende bolide in de garage willen laten staan, maar ook echt kilometers willen maken. Door neerslag, UV-licht van de zon en losse deeltjes op het wegdek heeft de lak van de auto veel te lijden. Met een goedkope wax behandeling komt uw voertuig direct weer mooi voor de dag, een waxlaag heeft wel een beperkte levensduur en biedt geen bescherming tegen kleine beschadigingen. De beste optie is keramische coating, waarbij niet alleen de glans prachtig is, de lak zal ook voor jaren behouden blijven met minimaal risico op krasjes. Informeer direct naar onze scherpe tarieven en snelle service in Rotterdam.

Meer weten over de kosten voor een Keramische coating voor jouw auto in Rotterdam? Informeer naar de mogelijkheden bij Ancar Cleaning.

Kun je zelf de auto behandelen?

Er zijn de laatste tijd meerdere producten op de markt gekomen om zelf keramische coating aan te brengen. Daarvoor was een automobilist aangewezen op een professioneel auto cleaning bedrijf zoals Ancar in Rotterdam. Ons korte antwoord is “je kunt het zelf doen maar we raden het niet aan”. In de eerste plaats zullen doe-het-zelf producten minder krachtig zijn waarmee de levensduur korter is. Je zult dus vaker de auto moeten behandelen. Verder is het een secuur werkje dat met de juiste materialen en onder gecontroleerde condities uitgevoerd moet worden. Dus niet met opvliegend zand of met een donkere regenwolk die dreigend overdrijft. Bij Ancar geloven we in ouderwets vakwerk op basis van professionele kwaliteit producten en uitgevoerd door ervaren autocleaners die de auto van de klant behandelen alsof die van henzelf is. Er zijn dus producten op de markt voor deze behandeling, bij Ancar adviseren we om dit karwei uit te besteden in plaats van zelf aan de slag te gaan. U zou er zelfs de lak onherstelbaar mee kunnen beschadigen, het is niet zomaar een wax behandeling!

Mooi van buiten en binnen

Bij Ancar Cleaning reinigen we auto’s van binnen en buiten, met keramische coating in Rotterdam blijft de buitenzijde langer mooi, schoon en glanzend. Vergeet ook zeker de binnenzijde niet. Ten eerste omdat u uiteraard wilt dat de binnenkant er net zo mooi uitziet als de buitenzijde. Uiteindelijk rijdt u in de auto. Naast een representatief aanzicht voor de bestuurder en passagiers speelt hygiëne ook zeker een rol. Een auto is een relatief kleine ruimte, zeker als u langere tijd doorbrengt met autorijden wilt u uiteraard in een schone auto rijden, vrij van zichtbare stof of fijne deeltjes in de lucht. Een airco zal de lucht laten circuleren wat bij een vervuilde auto voor luchtwegklachten kan zorgen. Naast keramische coating in Rotterdam kan Ancar ook de rest van de auto reinigen met resultaten die niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar zijn.

Copyright by Ancar