Over ons

Autoreiniging is een vak apart

Ancar is gespecialiseerd in het reinigen en reconditioneren van auto’s, bedrijfswagens, en motoren. Wij laten uw voertuig weer sprankelen. Met een minder resultaat nemen we geen genoegen. Zowel exterieur als interieur zijn bij ons in professionele handen.

Een auto wassen is immers meer dan een poetsbeurt met een emmer zeepsop en een stofzuiger. De laklaag, de velgen, de wielkasten en het motorcompartiment verdienen stuk voor stuk een specifieke behandeling. Net zoals de binnenbekleding, het dashboard, de kunststofdelen en de kofferruimte.

NEEM CONTACT OP
 

Reconditionering, een face lift voor uw auto

Ancar haalt alles uit de kast om uw auto weer te laten schitteren. Van grondige reiniging van het interieur tot het polijsten en behandelen van de laklaag. Van het ontvetten van de motorruimte tot het repareren van kleine beschadigingen. Zo’n totaalpakket wordt in vaktermen ook wel reconditionering genoemd. Met andere woorden: een facelift van uw auto!
RECONDITIONEREN BASIC
 

Waarom Ancar?

Ancar maakt gebruik van professionele reinigingsapparatuur en verzorgingsproducten van gerenommeerde leveranciers. Kwaliteit verzekerd. Koppel dit aan onze eersteklas service en jarenlange ervaring, en u hebt de ideale autoschoonheidsspecialist te pakken.

Waarom professionele reiniging?

Een schoonheidsspecialist voor uw auto? Dat klinkt als pure luxe. Maar uw auto verdient het én heeft het nodig. Een auto is immers een kostbaar bezit, daar zorgt u goed voor. Een regelmatige professionele poetsbeurt voorkomt niet alleen slijtage, ook de (inruil)waarde stijgt aanzienlijk..

Vakmanschap en passie

Bij Ancar bekijken we uw auto door verschillende ogen. Door de strenge ogen van de specialist. En door de warme blik van de autoliefhebber. Vakmanschap en passie vertalen wij in kwaliteit. Daarom zetten wij graag een stapje extra. Voor een onderhoudsbeurt onder de motorkap mag u rekenen op uw garage, voor de cosmetische behandelingen kunt u rekenen op Ancar. Daar kan geen wasstraat tegenop!

PREMIUM WASSEN
 

Reconditioneren

Exterieur;

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, hardnekkige weersinvloeden, wasstraat, maar ook teer, hars en vogeluitwerpselen laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten;

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met gepaste hogedruk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatig of machinaal polijsten zorgt er vervolgens voor dat, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Finishing touch;

Het aanbrengen van een waslaag of lakverzegeling vormt de finishing touch. En ook velgen, kunststofdelen banden worden behandeld. Het resultaat: Uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw, en stijgt hierdoor in waarde bij inruil.

Of u nu uw auto laat wassen in een wasstraat met borstels of doeken, het risico blijft aanwezig dat er krassen of andere vervelende beschadigingen ontstaan. Als de auto van uw voorganger extreem vuil was, blijft zand, pekel en ander vuil in de borstels of doeken hangen. In combinatie met te agressieve reinigingsmiddelen heeft de lak het zwaar te verduren!

RECONDITIONEREN PRO
 

Wij wassen uw auto zonder krassen!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto handmatig door ons te laten wassen!

Uw kostbare bezit wordt grondig met gepaste hogedruk en speciale allesreiniger voorgereinigd, en daarna met een speciale P.H. neutrale shampoo, en zachte sponshandschoen gewassen. De velgen worden ook handmatig gereinigd, dus ook 100% schoon. Daarna wordt de auto nagespoeld met een hoogwaardige spoelwax, ook wielkasten en de onderkant worden niet vergeten. en als finishing touch wordt de auto gedroogd, waar onder andere ook de portierranden en deurstijlen.

Wel wassen wij uitsluitend op afspraak. Het voordeel hiervan is: dat u niet te maken heeft met lange wachttijden. En onder het genot van een kopje koffie.

Interieur;

Ook het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik. Uw geluk: Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, nare geuren…., wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Bekleding;

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel-of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Overige onderdelen;

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

PREMIUM WASSEN
 

Wax Guard Lakverzegeling

FLON4000 maakt gebruik van PTFE (Teflon) voluit “poly-tetra-fluor-ethyleen”

Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coefficient van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260 gr.C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak, daar deze bovenstaande eigenschappen niet bezitten. Het kleine FLON PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen en is goed voor een jarenlange hechting met de lak.

Nadat de lak een voorbehandeling heeft ondergaan, zal het FLON molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd, hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met een FLON4000 behandeling is de lak niet alleen beter beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.

3 jaar schriftelijke glansgarantie !

RECONDITIONEREN PRO